Over ons

Ruim 30 jaar ervaring

Multimark is opgericht in 1993 en sindsdien actief op het gebied van product identificatie. Multimark levert producten voor markeren, coderen en etiketteren. Voor toepassing in vrijwel alle sectoren van de industrie variërend van detailhandel, voedingsindustrie, papier-karton industrie, toeleveranciers auto-industrie, farmaceutische groothandels tot en met logistieke dienstverleners. Veel van onze producten worden in eigen huis vervaardigd en vanuit onze centraal gelegen vestiging in Oosterhout (NB,NL) vindt de distributie plaats naar onze klanten in geheel Europa.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm

Over Multimark

Multimark heeft zich  gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van de verbruiksartikelen zoals  industriële inkten, inkjet-inkten, zelfklevende etiketten en printfolie om een constante kwaliteit te kunnen garanderen aan onze klanten.
 
Door onze know-how kunnen wij onze klanten de meest economische en duurzame oplossing bieden of adviseren..
 
Door nauwe samenwerking met onze afnemers en leveranciers van de grondstoffen zijn wij in staat om klant specifieke oplossingen te creëren. De individuele en persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor het team van Multimark.

Onze producten

  • Blanco en bedrukte etiketten

  • Thermotransfer folie

  • RFID etiketten

  • Industriële inkten

  • Etikettenprinters

Ruud Bakx

Heeft u een vraag?

Stel hem hier gerust aan ons.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur een e-mail