Transport en logistiek

De etiketten van Multimark kunnen in diverse branches worden toegepast. Zo ook in de techniek en logistieke branche. In deze branche staan de kenmerken snelheid, efficiënt en oplossingsgericht centraal. Er zit immers een etiket op ieder product dat verstuurd wordt, zelfs voor interne verplaatsingen. Lees meer over etiketten en andere producten van Multimark in de techniek en logistiek.

Verzendetiketten voor tracking/tracing

Multimark levert barcode etiketten op papier en kunststof zelfklevend materiaal. We maken gebruik van verschillende druktechnieken: Thermo-transfer, thermo-direct foliedruk  en digitale druk op zelfklevende etiketten Lasergraveren op kunststof labels, aluminium typeplaatjes, RVS-plaatmateriaal leverbaar in diverse diktes en kwaliteiten. Onze etiketten kunnen we leveren met opnummerende – of afnummerende (bar)codes, maar ook met typenummers, logo’s enz. Alle materialen waarop wij drukken kunnen in meerdere basiskleuren worden geleverd.

Barcodeprinters, etiketten, printfolie

Multimark is de onafhankelijke Europese specialist voor THERMO-TRANSFERFOLIE, naast de etiketten het belangrijkste verbruiksmateriaal bij het printen van variabele data op etiketten. Door jarenlange ervaring in toepassingen met barcodes en het printen van etiketten, is zoveel know-how ontwikkeld, dat Multimark erin geslaagd is een uitgekiend programma THERMO-TRANSFERFOLIE samen te stellen voor het gebruik in ieder merk etiketten-printer. Multimark levert THERMO-TRANSFERFOLIE voor ieder merk etikettenprinter. De specificaties van de folie zijn afhankelijk van het betreffende type printer. Slechts een paar dozijn fabrikanten maken honderden verschillende thermo-transfer printers die worden verkocht onder duizenden namen en typen. Om het u makkelijk te maken heeft Multimark een basisprogramma THERMO-TRANSFERFOLIE samengesteld.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL