Papier- en kartonproductie

De etiketten van Multimark kunnen in diverse branches worden toegepast. Zo ook in de papier- en karton industrie. In deze branche staan de kenmerken snelheid, efficiënt en oplossingsgericht centraal. Er zit immers een etiket op ieder product dat verstuurd wordt, zelfs voor interne verplaatsingen. Lees meer over etiketten en andere producten van Multimark in de papier- en karton industrie.

Flexo-drukunits, inline webprinting en kleurcoderingen en (recycle)logo bedrukkingen

Multimark is marktleider op het gebied van rolcodeer-toepassingen.

Onze rolcoders zijn uitgevoerd met het unieke inktcartridge-systeem waardoor kwaliteit van de afdruk zeer constant blijft en vervuiling van machines en werkvloer door inkten tot een minimum wordt beperkt. Door deze inktcartridges wordt alleen inkt verbruikt wanneer de coder draait.

Alle verbruiksmaterialen zijn leverbaar:

Inktcartridges, grootverpakkingen inkten, reinigingsmiddelen, stempels (Telos-systeem), inktrollen etc. 

Onze contact-codeerapparatuur is speciaal ontwikkeld voor het in-line coderen van niet-poreuze oppervlakken o.a. staal, PE, PP, PS. Maar ook geschikt voor poreuze oppervlakken zoals papier- en karton(banen), geschaafd hout.

Geschikt voor montage op o.a. transportband, dozen sluitmachine, rollenbaan, alsmede zeer eenvoudig in te bouwen in de meeste verpakkings- en/of productiemachines. 

De Multi-coders type RB kunnen in zowel horizontale als verticale positie worden geïnstalleerd ten behoeve van het aanbrengen van (recycle)logo’s, productnamen, chargenummers etc. op boven- en onderzijde, alsmede lange en/of korte zijden van de meest uiteenlopende producten, halffabricaten en verpakkingen.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL