Detailhandel

Voor de detailhandel worden barcode printers, scanners en etiketten geleverd door Multimark. Ook alle verbruiksartikelen zoals thermo transferfolie (printfolie), thermo etiketten, kassa- en pinrollen. Zelfinktende stempels die volledig gepersonaliseerd worden geproduceerd maar ook bedrukte satijnen kadolinten met logo van klanten of persoonlijke teksten. Door eigen productie kan vaak snel worden geleverd.

Pinrollen, kassarollen, thermische rollen papier

Thermorollen
Niet-zelfklevend thermisch papier op rol in alle standaardformaten. Te gebruiken in kassasystemen, pinautomaten, draagbare printers.

Datumstempels, naamstempels, inktkussens

Stempelsystemen

Multimark is gespecialiseerd in de productie van stempels voor gebruik op kantoor, magazijn of in de productie.   Handstempels, zelfinktende plaatstempels, bandstempels, datumstempels in solide stalen verchroomde frames of handzame kunststofbehuizingen, standaard uitvoeringen uit voorraad leverbaar, klant specifieke uitvoeringen binnen enkele dagen.
Zelf eenvoudig uw stempelplaatjes bestellen via email.
Alle bekende merken snel leverbaar:   TRODAT – COLOP- Justrite – Reiner – TELOS

Etikettenprinters, printfolie, etiketten, bedrukte linten

Etikettenprinters

Etikettenprinters voor thermo-direct of thermo-transfer printen van etiketten in papier en/of kunststof. Onze printers zijn geschikt voor gebruik in kantoor-, magazijn- en productie-omgevingen en werken met eenvoudige etiketten-ontwerpsoftware voor het ontwerpen van barcode-etiketten, logo´s, ingrediëntenlijsten etc. 

Thermo-Transferfolie (printfolie)

Multimark is de onafhankelijke Europese specialist voor THERMO-TRANSFERFOLIE, naast de etiketten het belangrijkste verbruiksmateriaal bij het printen van variabele data op etiketten.

Door jarenlange ervaring in toepassingen met barcodes en het printen van etiketten, is zoveel knowhow ontwikkeld, dat Multimark erin geslaagd is een uitgekiend programma THERMO-TRANSFERFOLIE samen te stellen voor het gebruik in ieder merk etiketten-printer. Multimark levert THERMO-TRANSFERFOLIE voor ieder merk etikettenprinter. De specificaties van de folie zijn afhankelijk van het betreffende type printer.

Multimark kenmerken:

  • Korte levertijden folie uit basisprogramma.
  • Voor alle merken thermo-transfer printers.
  • Basisprogramma in 100 soorten op voorraad.
  • Op maat programma volgens klantspecificatie.
  • Directe levering aan de eindgebruikers.
  • Veel knowhow etikettenmaterialen.
  • Zeer centrale ligging voor levering in Benelux.
  • Snelle response op prijsaanvragen via mail of fax.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL