Staal- en aluminiumproductie

Al meer dan 25 jaar levert Multimark oplossingen voor het koderen op stalen en aluminium producten. Onze inkten zijn hittebestendig en speciaal ontwikkeld voor deze toepassingen. Kleurcoderingen aanbrengen met onze inkt en apparatuur.  

Labels en kleurcodering met inkten en inkjetinkten en markeerinkten

Sinds 1993 levert Multimark een compleet assortiment van industriële inkten, solvents en reinigers. Door de jarenlange productontwikkeling in nauwe samenwerking met onze afnemers en verschillende inktlaboratoria blijven wij continue onze inkten aanpassen.

Onze inkten kunnen worden toegepast in vrijwel alle gangbare industriële inkjetsytemen (groot- en kleinkarakter). Tevens beschikken wij over een groot aantal typen inkt voor gebruik in flexo- (etiketten) drukmachines, zelfinktende stempels, (rol)codeerapparatuur, sjabloneer- vulrollers en inktkussens.

Staalmarkers van Stylmark

Speciaal voor markeren op staalproducten leveren wij de Stylmark (voorheen Colormark) markeerstiften.
In de kleuren geel, wit, rood, blauw, groen, oranje, zwart. Deze is voorzien van een stalen kogel in 3 mm schrijfdikte (standaard) en geschikt voor markeren van staal, hout, beton, zelfs vochtige ondergronden tot +200º C in de standaarduitvoering. (tot +1000º C in HT uitvoering; alléén in kleur geel). Geschikt voor buitengebruik en de inkt heeft een hoge lichtechtheid.

Kenmerken van de Multimark-inkten

Kwaliteit
onze inkten worden vervaardigd volgens hoge kwaliteitseisen en worden voortdurend gecontroleerd in de verschillende laboratoria. We kunnen daardoor een optimale drukkwaliteit en bedrijfszekerheid garanderen bij gebruik in uw druksysteem.

Prijs
door de eigen ontwikkeling en gebruik van de beste productie- en afvultechnieken, zijn wij in staat om onze inkten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen, waarmee uw verbruikskosten zullen dalen.

Compatibel
onze verbruiksproducten zijn 100% compatibel met die van de originele merkfabrikanten. Overschakelen op onze producten is direct mogelijk zonder reiniging of doorspoelen.

Levertijden
de meesten van onze inkten zijn snel leverbaar en worden direct verstuurd vanuit onze verschillende voorraadlocaties. Dit bespaart u voorraadkosten en verzekert u tevens van optimale houdbaarheid van de inkten omdat de producten niet lang meer door u in voorraad worden genomen.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL