Textielindustrie

De etiketten van Multimark kunnen in diverse branches worden toegepast. Zo ook in de textiel industrie. In deze branche staan de kenmerken snelheid, efficiënt en oplossingsgericht centraal. Lees meer over etiketten en andere producten van Multimark in textiel industrie. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Etikettenprinters en barcode software

Etikettenprinters voor thermo-direct of thermo-transfer printen van etikettenmaterialen in papier en/of kunststof. Onze printers zijn geschikt voor gebruik in kantoor-, magazijn- en productie-omgevingen en werken met eenvoudige etiketten-ontwerpsoftware voor het ontwerpen van barcode-etiketten, logo´s, ingrediëntenlijsten etc. De meeste printers van Multimark kunnen zowel thermo-direct als thermo-transfer printen, afhankelijk van uw toepassing. Door het uitgekiende ontwerp is wisselen van printfolie en etikettenrol zeer eenvoudig en tijdbesparend.

Blanco etiketten voor artikelcoderingen

Etiketten op rol of zigzag gevouwen voor gebruik in ieder merk en type thermo-direct of thermo-transfer etikettenprinter. Onze etiketten worden toegepast in automatische print- en apply-systemen maar zijn ook geschikt voor handmatig gebruik. Onze etiketten worden vervaardigd in papier- en kunststofkwaliteiten en kunnen worden uitgevoerd in diverse kleefkrachten: permanent, afneembaar, diepvries, extra-permanent of autobandenkleefstof.

Etiketten zijn leverbaar in een groot aantal standaardformaten waardoor een korte levertijd kan worden gerealiseerd. Ook kleine aantallen zijn bij ons geen probleem.

Standaard A4-vellen etiketten in de meest voorkomende formaten in pakken van 100 vel of 200 vel.
Ook afwijkende formaten en verschillende soorten kleefkrachten zijn leverbaar. 

Printfolie voor alle merken labelprinter

Multimark is de onafhankelijke Europese specialist voor THERMO-TRANSFERFOLIE, naast de etiketten het belangrijkste verbruiksmateriaal bij het printen van variabele data op etiketten.

Door jarenlange ervaring in toepassingen met barcodes en het printen van etiketten, is zoveel knowhow ontwikkeld, dat Multimark erin geslaagd is een uitgekiend programma THERMO-TRANSFERFOLIE samen te stellen voor het gebruik in ieder merk etiketten-printer. Multimark levert THERMO-TRANSFERFOLIE voor ieder merk etikettenprinter. De specificaties van de folie zijn afhankelijk van het betreffende type printer. Slechts een paar dozijn fabrikanten maken honderden verschillende thermo-transfer printers die worden verkocht onder duizenden namen en typen. Om het u makkelijk te maken heeft Multimark een basisprogramma THERMO-TRANSFERFOLIE samengesteld.

Multimark kenmerken:

  • Korte levertijden folie uit basisprogramma.
  • Voor alle merken thermo-transfer printers.
  • Basisprogramma in 100 soorten op voorraad.
  • Op-maat programma volgens klantspecificatie.
  • Directe levering aan de eindgebruikers.
  • Veel know-how etikettenmaterialen.
  • Zeer centrale ligging voor levering in Benelux.
  • Snelle response op prijsaanvragen via mail of fax.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL