Chemische industrie

De etiketten van Multimark kunnen in diverse branches worden toegepast. Zo ook in de chemische industrie. In deze branche staan de kenmerken snelheid, efficiënt en oplossingsgericht centraal. Lees meer over etiketten en andere producten van Multimark in de chemische industrie.

Waarschuwings- of gevarenetiketten

Voor snelle levering van opnummerende barcodes, met aanvullende teksten of logo’s gebruiken wij snelle thermo-transfer etikettenprinters. Vaak is de kleur van de bedrukking zwart (barcodes) maar andere kleuren transferfolie zijn ook leverbaar.
Wij gebruiken hiervoor onze eigen blanco etiketten maar u kunt ook uw eigen etiketten aanleveren, welke door ons worden voorzien van nummeringen met of zonder barcodes.

Void etiket laat altijd sporen achter bij verwijderen

Bedrukte etiketten zijn leverbaar in de diverse frontmaterialen en kleefkrachten. Wij maken gebruik van verschillende druktechnieken  zoals flexodruk en digitale druk en leveren uw etiketten vanaf 1 kleur tot full-colour.

Bij digitale druk zijn er geen clichékosten en deze techniek is daarom geschikt voor kleinere oplagen.

Afwerking van de etiketten kan door het aanbrengen van een transparant laminaat of vernislaag voor langere levensduur en bescherming van de bedrukking.

Goedkeurstempels, productiestempels

Multimark is gespecialiseerd in de productie van stempels voor gebruik op kantoor, magazijn of in de productie.

Handstempels, zelfinktende plaatstempels, bandstempels, datumstempels in solide stalen verchroomde frames of handzame kunststofbehuizingen, standaard uitvoeringen uit voorraad leverbaar, klantspecifieke uitvoeringen binnen enkele dagen.

Zelf eenvoudig uw stempelplaatjes bestellen via email.

Alle bekende merken snel leverbaar:
TRODAT – Justrite – Reiner – TELOS

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL