Auto industrie

De etiketten van Multimark kunnen in diverse branches worden toegepast. Zo ook bij gebruik in de auto industrie. In deze branche staan de kenmerken snelheid, efficiënt en oplossingsgericht centraal. Lees meer over etiketten en andere producten van Multimark in de auto industrie. Bij vragen, neem contact met ons op.

Identificatie etiketten, typeplaatjes 

Etiketten op rol of zig-zag gevouwen voor gebruik in ieder merk en type thermo-direct of thermo-transfer etikettenprinter. Onze etiketten worden toegepast in automatische print- en apply-systemen maar zijn ook geschikt voor handmatig gebruik. Onze etiketten worden vervaardigd in papier- en kunststofkwaliteiten en kunnen worden uitgevoerd in diverse kleefkrachten: permanent, afneembaar, diepvries, extra-permanent of autobandenkleefstof.

Barcode printers, printfolie, blanco etiketten
Etikettenprinters

Etikettenprinters voor thermo-direct of thermo-transfer printen van etikettenmaterialen in papier en/of kunststof. Onze printers zijn geschikt voor gebruik in kantoor-, magazijn- en productie-omgevingen en werken met eenvoudige etiketten-ontwerpsoftware voor het ontwerpen van barcode-etiketten, logo´s, ingrediëntenlijsten etc. De meeste printers van Multimark kunnen zowel thermo-direct als thermo-transfer printen, afhankelijk van uw toepassing. Door het uitgekiende ontwerp is wisselen van printfolie en etikettenrol zeer eenvoudig en tijdbesparend.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL