Export markeringen

De etiketten van Multimark kunnen in diverse branches worden toegepast. Zo ook in de techniek en logistieke branche. In deze branche staan de kenmerken snelheid, efficiënt en oplossingsgericht centraal. Er zit immers een etiket op ieder product dat verstuurd wordt, zelfs voor interne verplaatsingen. Lees meer over etiketten en andere producten van Multimark in de techniek en logistiek.

Etiketten voor ziekenhuizen, apotheken

Barcode etiketten

Multimark levert barcode etiketten op papier en kunststof zelfklevend materiaal. We maken gebruik van verschillende druktechnieken:

  • Thermo-transfer, thermo-direct foliedruk  en digitale druk op zelfklevende etiketten
  • Lasergraveren op kunststof labels, aluminium typeplaatjes, RVS-plaatmateriaal leverbaar in diverse diktes en kwaliteiten.

Onze etiketten kunnen we leveren met opnummerende – of afnummerende (bar)codes, maar ook met typenummers, logo’s enz.

Alle materialen waarop wij drukken kunnen in meerdere basiskleuren worden geleverd.

Etikettenprintservice voor op/afnummeringen

Bekijk bij Labeling welke mogelijkheden we bieden met betrekking tot etikettenprintservice voor op/afnummeringen.

Barcode etikettenprinters 

Etikettenprinters

Etikettenprinters voor thermo-direct of thermo-transfer printen van etikettenmaterialen in papier en/of kunststof. Onze printers zijn geschikt voor gebruik in kantoor-, magazijn- en productie-omgevingen en werken met eenvoudige etiketten-ontwerpsoftware voor het ontwerpen van barcode-etiketten, logo´s, ingrediëntenlijsten etc. De meeste printers van Multimark kunnen zowel thermo-direct als thermo-transfer printen, afhankelijk van uw toepassing. Door het uitgekiende ontwerp is wisselen van printfolie en etikettenrol zeer eenvoudig en tijdbesparend.

Braille-etiketten voor medicijnverpakkingen

Speciaal voor de farmaceutische verpakkingen maken wij braille-etiketten.

Door de speciale druktechniek waarbij braille-dots worden aangebracht,  kunnen wij  teksten in braille uitvoeren op transparante zelfklevende etiketten in ieder gewenst formaat.

Deze braille etiketten worden geleverd volgens de internationale standaard voor Braille.
Naast braille teksten kunnen ook gevarenlogo’s worden gedrukt.

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL

ALGEMEEN

DIRECT

E-MAIL