HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparatorDocumentatie aanvraag
Nederlands
 
IndustriŽle inkten

Contact

Sinds 1993 levert Multimark een compleet assortiment van industriŽle inkten, solvents en reinigers. Door de jarenlange productontwikkeling in nauwe samenwerking met onze afnemers en verschillende inktlaboratoria blijven wij continue onze inkten aanpassen.
 
 
IndustriŽle inktenOnze inkten kunnen worden toegepast in vrijwel alle gangbare industriŽle inkjetsytemen (groot- en kleinkarakter).
 
Tevens beschikken wij over een groot aantal typen inkt voor gebruik in flexo- (etiketten) drukmachines, zelfinktende stempels, (rol)codeerapparatuur, sjabloneer- vulrollers en inktkussens.
 


Kenmerken van de Multimark-inkten
  
Kwaliteit
onze inkten worden vervaardigd volgens hoge kwaliteitseisen en worden voortdurend gecontroleerd in de verschillende laboratoria. We kunnen daardoor een optimale drukkwaliteit en bedrijfszekerheid garanderen bij gebruik in uw druksysteem.
 
 
Prijs
door de eigen ontwikkeling en gebruik van de beste productie- en afvultechnieken, zijn wij in staat om onze inkten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen, waarmee uw verbruikskosten zullen dalen.
 
 
Compatibel
onze verbruiksproducten zijn 100% compatibel met die van de originele merkfabrikanten. Overschakelen op onze producten is direct mogelijk zonder reiniging of doorspoelen.
 
 
Levertijden
de meesten van onze inkten zijn snel leverbaar en worden direct verstuurd vanuit onze verschillende voorraadlocaties. Dit bespaart u voorraadkosten en verzekert u tevens van optimale houdbaarheid van de inkten omdat de producten niet lang meer door u in voorraad worden genomen.
 
 
 
 
 
 
industriŽle inkten
etiketten  blanco
etiketten bedrukt
printfolie (thermo-transferfolie)
inktrollen
sjabloneren
handreinigers
merkstiften
etikettenprinters
labeldispensers/opwikkel-units
etiketten ontwerpsoftware
rolcodeersystemen
inkjetprinters
stempelsystemen
flexodruk-units
Multimark
Postbus 226
4900 AE  OOSTERHOUT
NEDERLAND

Tel. +31 (0)162 45 79 79 (algemeen)
Tel. +31(0)6 48072004 (direct)
Fax. +31 (0)162 45 15 00
Home     Sitemap     Disclaimer